Appartement

Wij zijn gestart met verhuur van een luxe tweepersoons appartement. Dit appartement is gelegen aan het terras en bij Camping de grote Altena. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over rivier de Waal en in de serre voor het appartement kunt u heerlijk loungen. U kunt tevens gebruik maken van de jacuzzi (tegen vergoeding) met een mooi uitzicht op Nijmegen. Het appartement bevat een Swiss Sense boxspring voor een perfect slaapcomfort. Het is niet toegestaan om te roken en gourmetten, e.d. in het appartement en de serre. Bezoek is alleen toegestaan in overleg en huisdieren zijn verboden. Klik hier voor foto’s van het appartement en klik hier voor meer informatie over de ligging en omgeving.

Indeling

Entree, zeer uitgebreide moderne keuken (Nespresso apparaat, waterkoker, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, diepvries, tosti ijzer/ grill, evt. in overleg gebruik van frituur, slaap-/woonkamer, luxe badkamer met toilet en inloop douche, TV en comfortabele loungebank. Daarnaast mag u gebruik maken van het aan de Waal gelegen terras en de serre, welke over buitenmeubilair beschikken. Fietsen kunnen binnen staan.Tevens is er de mogelijkheid om tegen een vergoeding een barbecue bij ons te huren.

Prijzen

Prijzen per week (7 nachten, aankomst na 15:00 en vertrek voor 11:00):
Voor- en naseizoen : € 855 ,– (incl. schoonmaakkosten € 50,–)
Hoogseizoen (1 juli t/m 30 september ): € 910,– (incl. schoonmaakkosten € 50,–)


Prijzen per dag (aankomst na 15:00 en vertrek voor 11:00):
Minimaal drie dagen, € 145,– per dag (incl. schoonmaakkosten € 50,– )


Gebruik jacuzzi met extra handdoeken en badjassen per boeking € 47,50 (opgave bij boeking)


Bij aankomst vragen wij een borg ter hoogte van €100,-


Algemene voorwaarden

Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

Algemeen

1. De gasten dienen 21 jaar of ouder te zijn, zijn verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten, moeten een vaste woon – of verblijfplaats hebben en een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.

2. Prijzen zijn inclusief btw, handdoeken, opgemaakte bedden, water, elektriciteit en eindschoonmaak.

3. Ons appartement is helaas niet geschikt voor kinderen en mensen in een rolstoel.

4. Ons appartement is geschikt voor een maximale bezetting van twee personen. Het is niet toegestaan om te roken of gourmetten, e.d. in het appartement en de serre. Bezoek is alleen toegestaan in overleg en huisdieren zijn verboden.

5. Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

6. Uiteraard verwachten we dat onze gasten eventuele beschadigingen, vermissingen bij ons melden. Eventuele kosten worden in rekening gebracht.

7. Wij (het Waalterras) zijn niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties.

8. We verwachten dat onze gasten instructies van de eigenaar opvolgen.

9. De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot het appartement ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.

10. De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gast het tegendeel kan bewijzen.

11. We verwachten dat gasten van het appartement zich houden aan de algemene voorwaarden.

Reservering en betaling

1. De huurovereenkomst kan per e-mail worden aangegaan.

2. Na ontvangst van een reserveringsverzoek stuurt het Waalterras een bevestiging (mits de kamerbeschikbaar is).

3. De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50% van het totaalbedrag en het resterende bedrag dient u twee weken voor aankomst te hebben betaald.

4. De aanbetaling moet binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van de bevestiging worden voldaan.

5. Indien de aanbetaling niet tijdig binnen is wordt de reserveringsaanvraag geannuleerd. De gast ontvangt hier per e-mail bericht van. 

6. Bij reserveringen met aankomst binnen één week moet de aanbetaling direct worden betaald.

7. Het resterende openstaande bedrag dient bij aankomst contant betaald te worden.

Annulering

1. Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:
– Bij annulering binnen 4 weken voor de aankomstdatum; geen annuleringskosten.
– Bij annulering binnen 4 en 2 weken voor de aankomstdatum; 50% annuleringskosten.
– Bij annulering binnen 2 weken voor de aankomstdatum of bij niet op komen dagen; 100% annuleringskosten.

2. Alleen na oordeel van de eigenaar (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten) kan van de annuleringsvoorwaarden worden afgeweken.

3. Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail of telefonisch aan de eigenaar worden doorgegeven.

4. Na overleg zal het afgesproken bedrag binnen twee weken worden overgemaakt.

5. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

6. Het Waalterras kan de reserveringsovereenkomst alleen opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of verkoop.

7. In één van deze gevallen zal de eigenaar de gast zo spoedig mogelijk een alternatief aanbieden.

8. Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal terugstorting van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.

10. Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Klachten

1. Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een onbezorgd en onvergetelijk verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke zodat wij dit direct kunnen oplossen.

RESERVEREN

Reserveren kan via e-mail: waalterras@gmail.com of via 0649000962. Kijk hier voor de beschikbaarheid.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.